Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
KRZYSIEK ... Dominika Cieslakowska pawel marcinkowski jarecki jarecki Thug Life Magdalena Zborowska andrzej sowa Marcin Chojecki Monika Kasiorkiewicz Bernard Kowalski Łukasz Ch Damian Pierzga (7697 niezalogowanych)
96 Postów
Początkujący
oj gabriel gabriel ale Ty sie pierdolami przejmujesz nie szkoda Ci zdrowia
a ja wole ta stronke www.gulesider.no/kart/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Ania_86 napisał:
oj gabriel gabriel ale Ty sie pierdolami przejmujesz nie szkoda Ci zdrowia
a ja wole ta stronke www.gulesider.no/kart/
NIE PROBLEM W TYM SKĄD CZERPIEMY DANE do interaktywnej mapy ...
TYLKO W TYM ,że zamiast tam najpierw zajrzeć , sprawdzić ,porównać a potem się pytać ...
TO ludziska robią za INTERNETOWYCH PRZYGŁUPÓW I TYLE...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
96 Postów
Początkujący
giovi dziekuje ze Ty pierwsza to napisalas teraz sie nie musze rozpisywac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
Co niektóre Tutaj osoby zadają dziecinne pytania ...
WSZAK MACIE INTERNET a w Nim jest coś takiego prostego jak www.Map24.pl.
Wystarczy wpisać dane miasto i szukać w pobliżu tego czego chcemy nawet lodowców a dopiero następnie zadawać logiczne tematy....a nie od dupy strony....
ŻENADA i tyle!!!

gdyby to ludzie mieli tak namietnie kolrzystac tylko z internetu (w wiekszosci przypadkow i tak tak jest) po co bylo by to forum niesadzisz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
gabriel napisał:
kami napisał:
znalazłam
www.regionstavanger.com/no/ATTRAKSJONER/Fjell/?TLp=203298
A CO TO ZDJĘCIE MA WSPÓLNEGO Z TEMATEM...??? .
FACET pytał się o lodowiec a ty niedojże ,że zmieniasz treść tematu aby go zaśmiecać...!!!
TO ponadto by nabijać jak POPARZONA POSTY ...

CZYŻBYM O CZYMŚ NIE WIEDZIAŁ lubo przeoczył ...
Z TYMI POSTAMI ZASUWASZ JAK NAĆPANA ...tak jak by przy tysięcznym była jakaś super nagroda....!!!

i ty to pisze ?????WIELKI PAN GABRYJEL ?????
TY KTORY WCIAZ MOWISZ O CZYTANIU TEKSTOW Z ZROZUMIENIEM?????
nie no zaskoczyles mnie otworz jeszcze raz ten temat i przeczytaj na głos tak jak kazesz to robic innym by zrozumieli ses czytanego tekstu
jesli daalej nie to moze wyłoze ci łopatologie moze to ci otwozy oczy i uszy kolo sie pytał o lodowiec nie znam lodowca w stavanger ale jest tu cos takiego jak pulpirock tez fajna góra do zdobycia wiec mu to napisałam a madlen sie spytala gdzie to jest wiec jej odpowiedziałam z tad te posty o pulpit rock a ze napisałam to w 2 postach to tylko dlatego ze ona czekała na odpowiedz a ja nie mogłam jej znalesc tak szybko wiec odpisałam jej na posta i szukałam dalej a jak znalazłam to wysłałam jej odpowiedni i tyle teraz juz wszystko rozumiesz ????
starałam sie napisac ci to jasno i klarownie jak dalej nie rozumiesz to nie wie zapisz sie moze do szkoły

Z TEGO CO WIDZE TO TY MASZ JAKAS MANIE Z TYMI POSTAMI BOISZ SIE ZE KTOS CIE DOGONI BADZ PRZEGONI CZY JAK BO NIE BARDZO TO ROZUMIEM ????? Jesli myslisz ze chce ci zabarc tron lidera to zatrzymaj go sobie ja go nie chce bo jak sam napisałes pisze czesto o bzdurkach a ty dajesz konkretne odpowiedzi smiejesz sie z ludzi osmieszasz ich to cały ty a jak juz niemasz do czego to czepiasz sie dla zasady. Ja tak nie chce nie umiem nie nadaje sie do tego trzeba miec chamski charakter a ja niestety go nie posiadam nawet nie potrafie sie długo na kogos złoscic wiec o fotel lidera mozesz byc spokojny
Ty tez bys mogł czasem popisac o bzdurkach ale nie WIELKI PAN GABRYJEL MUSIAŁ BY WTEDY WYLUZOWAC A TO PRZECIEZ FAUX PAS
jak juz pisam wczesniej oddam ci moje cyferki dodasz do swoich i nikt cie juz nie dogoni pasi ci ???? bo juz mnie zaczynasz irytowac z swoimi głupimi dąsami
Stary chłop a zachowuje sie jak nastolatek ktory nie wie czego chce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
giovi2 napisał:

,inni znowu byc moze, zadajac pytanie na forum maja nadzieje ,ze odpowie osoba,ktora widziala,doswiadczyla itd.Od takiej osoby ,ktora na wlasnej skorze przezyla cos, co nas w danej chwili interesuje,mozna dowiedziec sie nie tylko ksiazkowych informacji ale rowniez wiele innych, istotnych dla nas rzeczy

I znow niezastapiona govi2 ma racje i mysli podobnie jak ja

ups to juz chyba 5 post ktory pisze w tym temacie o kurcze gabryjel znow dostenie trzesiawki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
ale się kami rozpisałaś...to ja napiszę tak, dzięki za informacje na temat pulpit rock, już odpisałam,że wiem o co chodzi z nim

a teraz czekamy na odpowiedz od gabriela, na pewno szlag go trafi czytając twoje wypociny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
wiem widziałam teraz kiepsko moze byc z dojazdem do pulpit rock bo prom i wspinaczka ale latem mysle ze fajne miejsce
a jeszce moim zdaniem fajne miejsce w stavanger to kongen parken dla całej rodzinki
a gabryjela niech trafia zwisa mi to
ale tak to juz jest w zyciu ze jak powiesz komus prawde w oczy to sie obraza
A jak juz pisałm gdzies wczesniej jestem jaka jestem i nie zmienie sie tylko po to bo komus dogodzic nie robie nic pod publike i uwazam ze takie zachowanie jest poprostu smieszne
nie podoba sie to twoj problem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
kami napisał:
wiem widziałam teraz kiepsko moze byc z dojazdem do pulpit rock bo prom i wspinaczka ale latem mysle ze fajne miejsce
a jeszce moim zdaniem fajne miejsce w stavanger to kongen parken dla całej rodzinki

w takim razie muszę poszukać na mapie gdzie to jest,żeby nei było późneij gadania,że jestem leniem

dzięki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok